Kategórie
 
 
 

PRECHÁDZAME NA NOVÚ PLATFORMU!

POZRI VIAC A NAKUPUJ NA

WWW.COFFEEART.ME

Hario Porcelain Coffee Dripper V60 02 White - slide 1

PREČÍTAJTE SI VIAC O NOVEJ PLATFORME!

O NOVÝCH VÝHODÁCH

PREČÍTAJ SI VIAC INFO - TU

Hario Porcelain Coffee Dripper V60 02 White - slide 2

PRECHÁDZAME NA NOVÚ PLATFORMU!

POZRI VIAC A NAKUPUJ NA

WWW.COFFEEART.ME

Hario Porcelain Coffee Dripper V60 02 White - slide 3
 
 
 
 

Hario Porcelain Coffee Dripper V60 02 White

Hario Porcelain Coffee Dripper V60 02 White
 
Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané Vypredané
Porcelánový dripper na prípravu alternatívnych káv. Japonská novinka od firmy HARIO. Vďaka ryhovanému vnútru hrnčeka dosiahne maximálny možný efekt z vašej filtrovanej kávy.
Kód produktu:VDC02
Výrobca:HARIO
Vaša cena: 22,50 € bez DPH
27,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané

Hario výrobok na prípravu studenej (ľadovej kávy) spôsobom lúhovania studenou vodou, nie horúcou a následným chladením, čisto studenou vodou. 
Maximálna jednoduchosť prípravy. Jediné čo musíte urobiť je nasypať cca 50g vašej obľúbenej kávy do filtra, zaliať vodou, dôkladne premiešať aby navlhla všetka káva. Potom stačí vložiť na 8 hodín do chladničky. Ráno budete prekvapený z chute a intenzity kávy. 

 

Informácie:


Materiál: porcelán


Farba: biela


Rozmery: š. 14 cm x v. 10,2 cm x p. 12cm


Balenie: dripper, dávkovacia lyžica


    Prečo práve HARIO?


    Kónický tvar a ryhovanie - čo najlepšia možná extrakcia
    Single hole - prietok, ktorý viete regulovať a káva má lepšiu extrakciu 
    Dávka kavy - 10-12g na porciu 
    Príprava - do 3 min


POUR OVER – hario v 60

•    Čerstvá káva 30g (hario V01)
•    Hario V60 01 
•    Horúca voda 92-94 celzia   
•    Mlynček,digitálna váha, stopky, miešatko, hrnček 
•    Pozn* jemnejšie mletie ako napr. French press _dôležitý čas extrakcie 

 

  POSTUP PRÍPRAVY

1.    Papierový filter opláchneme horúcou vodou. Dôvod je jednoduchý – zbavenie sa tzv. papierovej chute. Môžeme to urobiť aj keď je filter vložený v hario, tým zároveň aj predhrejeme nádobu, do ktorej sa bude pripravovať nápoj.
2.    Sklenenú konvicu aj s hario hrnčekom položíme na váhu. 
3.    Nasypeme kávu (30g) a nastavíme váhu na 0g (tare). 
4.    Zalejeme kávu do gramáže na váhe 60g a necháme tzv. navlhčiť kávu 
5.    Počkáme cca 30 sekúnd. 
6.    Následne krúživým zalievaním vlievame horúcu vodu od stredu v smere hodinových ručičiek. 
7.    Naplníme hario vodou do plna jemným dolievaním. Tu záleží od čerstvosti praženej kávy. Počkáme cca 45 sekúnd. 
8.    Ak je potrebné naliať – doliať horúcu vodu, môžme tak urobiť, pokiaľ sa nám na váhe neukáže hmotnosť 415g. 
9.    Process extrakcie by nemal byť dlhší ako 2 – 2 ½  minúty.   
 


   RADY NA ZÁVER

•    Treba sa naladiť na svoje správne chute, čo znamená, že je možná zmena určitých pomerov, hrúbka kávy alebo menej vody. 
•    Nezabúdajte, že aj kvalita vody má podstatu vo vašom hario. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia