Kategórie
 
 
 

NAKUPUJTE UŽ LEN NA NOVEJ DOMÉNE

VIAC INFORMÁCIÍ

WWW.COFFEEART.ME

SuperKop White kávovar - slide 1

PREŠLI SME NA NOVÚ DOMÉNU

 

VIAC INFORMÁCIÍ

 

PREČÍTAJ SI VIAC INFO - TU

SuperKop White kávovar - slide 2

NÁKUP UŽ LEN NA NOVEJ DOMÉNE

VIAC INFORMÁCIÍ

 

WWW.COFFEEART.ME

SuperKop White kávovar - slide 3
 
 
 
 
Nakupujte už len na WWW.COFFEEART.ME

Vytvorili sme pre Vás novú platformu www.coffeeart.me

Nákupy sú možné jedine cez tento portal (www.coffeeart.me).  Prečo sme zmenili? Bližšie k Vám, kde budete môcť využívať priateľskejšie prostredie nákupov, odmien, bonusového systému, darčekov....

Tešíme sa na Vás na www.coffeeart.me

 
 

SuperKop White kávovar

SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
SuperKop White kávovar
 
New
Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Vypredané
Ručný profesionánlny kávovar do domácností, office, chata, zrub, príves. Bez použitia elektriny.
Kód produktu:SUPERKWHITE
Výrobca:SUPERKOP
Vaša cena: 657,50 € bez DPH
789,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Parametre
Ovládanie:Manuálne
Pripojenie vody:Nádržka
Značka kávovaru:Superkop
Typ kávovaru:DomáciOffice
Druh kávovaru:Pákový
OČAKÁVAME 15.5.2023 - následne odosielame Ponúknuá zľava sa nedá spájať s inými zľavami
 

Superkop - profesionálna príprava espressa bez potreby elektriny. 

Ako to funguje?

  • Proces prípravy espressa je jednoduchý, rýchly a príjemný
  • Superkop nepotrebuje údržbu ani veľké čistenie
  • Neobsahuje žiadne elektrické komponenty a každá časť slúži svojmu účelu
  • Môžete ho použiť samostatne alebo pripevniť na stenu (obe verzie v jednom balení). K wall verzii ale odpúčame tento typ podmisky, možný uchytiť na stenu. 
  • Jednoducho ho použijete so stojanom alebo pripevníte na stenu. 

Prečo sa rozhodnúť pre Superkop?

  • Dokonalá (ultimate) extrakcia
  • Pevný, robustný a bezpečný kávovar
  • Jednoduchá a zábavná príprava espressa
  • Plná kontrola nad prípravou - extrakciou espressa
  • Nie je potrebný čas na nahrievanie
  • Veľmi jednoduché čistenie
  • Takmer žiadna údržba
  • Všetky diely sú vymeniteľné a cenovo dostupné
  • Užite si svoje espresso

Odporúčané doplnky

Ak sa chystáte používať zrnkovú kávu a  sami si mlieť, my odporúčame nasledujúce mlynčeky na kávu:

  • Elektrický mlynček: Eureka Mignon Manuál, DF64, Mahlkoenig X54, Ceado E6P...
  • Manuálny mlynček" Comandante C40 Nitroblade
  • Tamper s priemerom 58 cm
  • Odklepávací box - knock out box
  • Gumená podložka na utláčanie kávy v páke
  • Baristická handrička na čistenie

Príprava - ako funguje Superkop?


Príprava espressa so Superkopom je jednoduchá

  • Portafilter naplníte mletou kávou alebo predmletých kávových zŕn a zatlačte ju pomocou tampera
  • Potom zatlačte/ vložte pohár na vodu na portafilter/ páku a naplňte ju vriacou vodou resp. vodou s teplotou od 90 - 94°C (závisí od toho akú kávu používate)
  • Takto nachystanú páku s kávou a horúcou vodou zasuniete do Superkopu a potiahnite páku/ madlo  šesťkrát nadol
  • Vychutnajte si svoje espresso!

Ako na to? Jednoducho - návod príprava

1. Očistite a osušte náradie a namelte kávu. Dvojité espresso potrebuje ±18 gramov. Kávu rovnomerne zarovnajte rukou a poklepaním na portafilter na boku. Tým sa zabráni „channelingu“.

2. Začnite utláčať a zarovnávať. Je dôležité utláčať vodorovne a rovno. Pevne, ale nie príliš silné. Po utlačení by ste mali byť schopní obrátiť portafilter hore nohami bez toho, aby vám vypadol puk z páky.

3. Umiestnite pohár na portafilter. Jemne naň zatlačte, kým nebudete počuť jemné cvaknutie.

4. Potom bude dostatočne pevne a bezpečne uchytený, naplňte ho vriacou vodou (90 - 94°C). Nalejte horúcu vodu do pohára až po druhú rysku (60 ml)

5. Zasuňte portafilter s hrnčekom naplneného vodou do kávovaru Superkop. Je to veľmi jednoduché. 

6. Ak máte uchytený portafilter v kávovare, začnite vrchným madlom tlačiť dole. Mali by ste cítiť jemný odpor, skrátka pre lepšiu extrakciu je to dôležité a súvisí to s nastavením hrúbky mletia

7. Túto činnosť zopakujte 6 x aby piest zišiel až na spodok hrnčeka - pohárika. 

8. Užívajte si svoje espresso. Najideálnejšia dĺžka prípravy je 20 - 25 sekúnd. 

 

 

 

 

Proces prípravy espressa so Superkopom je jednoduchý, rýchly a príjemný

 

Popis:


Balenie: 40 x 40 x 21 cm (obe verzie v jednom balení) k verzii pripevnenia na stenu odporúčame objednať samostatný wall set drip


Váha 10KG


Stand version (verzia so stojanom): Šírka: 31cm Hĺbka: 28cm Výška: 47cm Handle down (páka dole) | 71cm Handle up (s pákou - ramenom hore)


Wall version (verzia na stenu): Šírka: 23cm Hĺbka: 23cm Výška: 47cm Handle down (s pákou - ramenom dole) | 71cm Handle up (s pákou - ramenom hore)


 

Všetky stroje Superkop sú jedinečne očíslované. Dostanete certifikát s vaším číslom pre vašu evidenciu.

 

Čistenie 

  • Portafilter - Pred použitím vyčistite horúcou vodou a osušte, možno použiť umývačku riadu

  • Odkvapkávacia miska a mriežka - Čistite horúcou vodou, možno použiť umývačku riadu.

  • Puzdro - Nie je potrebné čistiť, len kvôli vzhľadu (skontrolovať časom opotrebnie dosky a spodného piestu)

  • Watercup (pohár) - Čistite horúcou vodou a osušte mäkkou handričkou, nerozoberajte dno a nepoužívajte umývačku riadu

 

TROUBLE SHOOTING

  • Káva tiež beží rýchlo cez filter a na páke necítite veľký odpor. Výsledkom môže byť espresso bez akejkoľvek cremy.

Problém: Káva je príliš hrubo namletá. Riešenie: zvoľte jemnejšie mletie

  • Množstvo mletej kávy

Problém: Nedostatočné množstvo namletej kávy v páke. Riešenie: Zvýšte množstvo mletej kávy v portafiltri

  •  Utláčanie kávy v páke

Problém: Nie je dostatočne pevne stlačený alebo nie správne vyrovnaný Riešenie: Espresso správne zarovnajte a utlačte vodorovne a dostatočne pevne.

  • Priebeh extrakcie

Problém: Proces extrakcie prebieha príliš rýchlo. Riešenie: Ponechajte 25-30 sekúnd ako usmernenie pre celú dobu extrakcie. TO znamená musíte prispôsobiť hrúbku mletia, aby ste tento proces dosiahli.

 

 

 

 

Náš príbeh

sa začal pred ôsmimi rokmi, po ďalšej drahej oprave nášho kávovaru na espresso sme sa rozhodli nájsť spôsob, ako urobiť elektrinu nadbytočnou a vytvoriť robustný, ale jednoduchý nástroj na prípravu espressa. Výzvou bolo dosiahnuť 9 barov potrebných na ideálne espresso. Po mnohých rokoch pokusov a omylov sme teraz našli riešenie! Superkop si už užíva mnoho testerov. S hrdosťou vám môžeme povedať, že aj jeden z najznámejších baristov bol ohromený.

My sme Geert a Sabine, inovátori Superkopu

Ako sme sa sem dostali


Keď sme dostali nápad a rozhodli sme sa nájsť riešenie, najprv sme si preštudovali všetko, čo sa o ideálnom espresse môžete dozvedieť. Potrebujete 9 až 11 barov, vodu s teplotou 92-96 stupňov Celzia, 7-9 gramov mletých zŕn na 30-35 ml espressa.

Po prečítaní mnohých kníh a internetových štúdií nezostali žiadne tajomstvá. Vyskúšali sme všetky produkty, ktoré mali namiesto elektriny manuálny pohon. Ale nič sa nepribližovalo nášmu ideálnemu espressovaču.

Aby to bol živý projekt, mysleli sme na vzhľad a dojem a vytvorili sme na to náladu. Bolo zrejmé, že nech už bude výsledok akýkoľvek, bude dobre a funkčne navrhnutý, mal by to byť robustný nástroj a mal by byť v duchu Zippo, Leatherman, Opinel alebo inej večnej značky, ktorá skutočne plní svoju funkciu. Prvé meno bolo GreenPresso. Oveľa neskôr sme to zmenili na Superkop.

Bolo však tiež zrejmé, že na to potrebujeme určité technické znalosti. S našou náladovou tabuľou a nápadom sme kontaktovali nášho strýka Gerarda Verresta (inžinier), aby s nami premyslel, či a ako by sme to mohli uskutočniť.

Keď pochopil túto myšlienku, pochopil aj hlavnú výzvu, ktorej sme čelili: dosiahnuť 9 barov čisto manuálnou silou. Bol však nadšený a na ďalšom stretnutí vytvoril zostavu s kolesom na meranie maximálneho počtu tyčí, ktoré možno manuálne zvládnuť.

Odvtedy sa to rozbehlo. Zapojili sme technického dizajnéra a začali sme prototypovať. Začalo to jednoduchou trubicou, no princíp stále platí.

A teraz... Superkop rastie a s ním aj organizácia. Preto sme začali hľadať partnera, ktorý vie doviesť Superkop do ďalšej fázy. Klaas Fokkema je týmto novým partnerom. Spolu s Jorine sa starajú o každodenný biznis. Geert & Sabine sa zameria na vývoj produktov.

 

 
 
SuperKop White kávovar - slide 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia