Kategórie
 
 
 
 
 

9 Grams Coffee Peru Chanchamayo Washed

Pražená zrnková káva s jednocestným ventilom. Vynikajúca káva výborná na espresso v novom balení (250g) s jednocestným ventilom a opakovane uzatváreteľným zipom
Kód produktu:9GCPCHW250
Výrobca:9 GRAMS COFFEE
Vaša cena: 5,00 € bez DPH
6,00 € s DPH

Zvoľte variant:
NázovDostupnosťCenaKúpiť
Balenie: 250g zrnková káva
9GCPCHW250
skladom 6,00 €
Balenie: 1kg zrnková káva
9GCPCHW1000
skladom 18,00 €
Dodacia lehota
Na sklade (Balenie: 250g zrnková káva): 36
Dodacia lehota: skladom

Peru Chanchamayo Washed

V Peru pestujú kávu prevažne malí farmári s rozlohou farmy v priemere len 3 hektáry na farmára. Je ich v Peru cez 200 tisíc. Káva rastie vo vysokých nadmorských výškach čo 

spôsobuje pomalšie zretie kávovej čerešne prispievajúc ku komplexnejšej chuti kávy. Pestovanie bez chémie a šetrné spracovanie premytím dáva vyniknúť plnej chuti, čistote a sladkej

vôni. Z úrodného údolia Chanchamayo pochádza takmer 40 % celkovej úrody v zemi. 

 

 

Popis:


Roaster: 9 Grams Coffee


Krajina pôvodu: Peru


Farmár: small farmers


Odroda: Arabica


Varieta (kultivar): Typica, Caturra, Bourbon


Nadmorská výška: 1200 - 1350 m.n.m.


Region: Chanchamayo / La Merced / Vila Rica


Processing Method: washed


Aróma: Kvetinovo - čokoládová 


Acidita: stredná


Chuť: komplexná aróma, stredná kyslosť, vyvážená chuť ovocia s tónom tmavej čokolády, s dlhšou dochuťou a stredným telom


Stupeň praženia: 48 medium dark


Grade 1: najvyššia kvalita peruánskej kávy , superior cup, max. 15 defektov na 300g.

 

Vhodná prípravu:

 

  *    ****    *   ****     *****

 


 

O všetkých našich kávach, ktoré ponúkame, vieme pôvod, farmu, spôsob spracovania, prístup k životnému prostrediu. V našej ponuke sa snažíme ponúknuť kávy vždy s rozdielnym chuťovým profilom, aby ste mohli ochutnať a spozorovať diametrálne rozdielne chuťové profily. 

Zálaží nám na balení kávy, aby ste ju vedeli doma udržať čo najdlhšie čerstvú. 250g balenie má jednosmerný ventil (po upražení sa uvoľňuje plyn, ktorý by mohol naplniť obal, možnosť prasknutia sáčku napr. pri manipulácii a tento ventil tomu zabraňuje a následne zabraňuje kyslíku dostať sa do balenia) a opätovne uzatvárateľný zip. Jednoducho po príprave kávy si obal zavriete a kávu máte chránenú bez ďalšieho prístupu vzduchu. Pri kilových baleniach používame jednocestný ventil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia