Kategórie
 
 
 
 
 

Ascaso 2GR BARISTA T ZERO compact black

Ascaso kavovar
 
New
Vypredané
Kvalitný pákový kávovar od španielskej spoločnosti Ascaso. Vhodný do kaviarne (bistro) alebo do domácností.
Kód produktu:A2GRBARISTATZEROCOMPACTBLACK
Výrobca:ASCASO
Vaša cena: 3.590,00 € bez DPH
4.308,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané

HANDMADE KVALITA PRIAMO Z BARCELONY- "Naše" Laboratórium Ascaso vystavuje naše kávovary extrémnemu testovaniu života: tisíce a tisíce kávy bez prestávky. Noc a deň.Testujeme tepelnú stabilitu, kvalitu espressa a funkčnosť a ergonómiu príslušenstva. Laboratórium, ktoré pracuje na plnej kapacite, pretože je pre nás prvoradá

 

Od technológie E-61 po technológiu T Prehodnotenie tradície. 

Po vytvorení nášho modelu Big Dream, v ktorom sme zmenili technické kritérium používané viac ako 100 rokov (používame nehrdzavejúcu oceľ namiesto medi a mosadze), sme chceli pokračovať vo vytváraní jedinečných výrobkov. Produkt, ktorý by znamenal zlom v priemysle.

Technológia T je najmodernejšou technológiou viacerých skupín. Inžinierstvo vyvinuté výlučne spoločnosťou Ascaso. Ponúka vynikajúcu tepelnú stabilitu s vysokou úrovňou energetickej účinnosti (nízka spotreba energie) a čistú a čerstvú vodu v každej káve.

Možná vlastná costumizácia

Navoľte si kávovar podľa Vášho designu a farieb. Navolte si vlastnú farbu, typ nožičiek, predné a zadné logo, materiál pák a portafiltrov.

*Cena je uvedená za model Black 

 

   

PREHEATING SYSTEM

Predhrejeme sladkú vodu, ktorú používame v každej káve

THERMODYNAMIC GROUP

S reguláciou PID, dvojitým vykurovacím telesom a tepelnými krytmi. Maximálna stabilita

SOFTWARE (algorithm Pid)

Zachováva tepelnú stabilitu v celom systéme. V každej skupine neponúkame fixnú teplotu

(ako iné systémy na trhu), teplota je prispôsobená pracovným podmienkam (vysoká frekvencia služieb alebo široko rozmiestnené)

BENEFITY

 Zachováva tepelnú stabilitu v celom systéme. V každej skupine neponúkame fixnú teplotu (ako iné systémy na trhu), teplota je prispôsobená pracovným podmienkam 

 

 

 

 

   Minimálna migrácia kovu do nápoja vďaka nehrdzavejúcej ocele. Vyhovuje európskym predpisom EN 16889

 

 

 

 

 Vyvarujte sa používaniu stojacej, neustále ohrievanej vody na prípravu kávy. Voda pre každú kávu pochádza priamo z napájacieho zdroja a do skupiny sa privádza čerstvá    filtrovaná voda. Bez ovplyvnenia kyslíka vody a zlepšenia chuti kávy.

 

 

  Jedným z hlavných cieľov technológie T bolo zníženie spotreby energie stroja. Priemerná úspora je 50% v porovnaní s tradičnými strojmi a 25% v porovnaní s ostatnými kávovarmi s viacerými kotlami.

 

 

Popis

Farba: čierna a čierne doplnky


2 x termohlavy


MECHANICKÁ ODOLNOSŤ - nerezová oceľ má vysokú mechanickú odolnosť


100% FOOD-SAFE  - je to vynikajúca voľba z hygienického hľadiska. V káve nie je žiadne olovo alebo nikel


2 x páka čierne držadlá


2 x para tryska čierne držadlo


1 x horúca voda čierne držadlo


Barometer 


220 V


Ohrev šálok


Možnosť nastavenia preinfúzie 


Rotačné čerpadlo - znížená hlučnosť


Vhodný aj do prevádzky s vysokým predajom kávy


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku - teploty


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku čerpadla - rýchle prevedenie, žiadna demontáž ani dvíhanie kávovaru


Led podsvietenie


Automatické ovládanie nastavenie porcií (volumetric) 


Rozmery: šírka 560 mm x výška 475mm x hĺbka 535 (je to model Compact)


Váha: 71 kg 


Kapacita boilera: 4.5 l 


Príkon: 2000W 50-60Hz


Výškovo nastaviteľné nožičky 



Pár zaujímavosti

 

                                                                                            Thermodynamic inovácia

 

Spoločnosť sa mení. Výrobcovia, inžinieri vymýšľajú nové pomôcky. V týchto nových časoch je dôležitý pohľad profesionálneho baristu, ktorý požaduje inovatívnosť na espresso prípravu bez kompromisov. V spoločnosti Ascaso, náš tím inžinierov strávil roky, keď sa snažil priblížiť k dokonalosti. A toto tento tím viedlo k novému zhodnoteniu prístupu k tradícii. 
V šesťdesiatych rokoch vznikla legendárna hlava kávovaru E-61, ktorá priniesla do espresso sveta nový rozmer. Bol to okamžitý úspech a stal sa jedným z najviac široko používaného systému v histórii espresso kávy. Aj dnes, veľa výrobcov ho stále používa. Ascaso takmer o 60 rokov neskôr začalo hľadať novú technológiu riešiť nedostatky starých.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

Inox boiler

(nie medený) V čom je rozdiel? Meď je vynikajúcim tepelným vodičom a v dôsledku toho je dobrým chladičom. Nie je to ideálny materiál na udržanie tepelnej stability. Nerezová oceľ(inox) je výborný tepelný vodič a chladič. Preto je to materiál, ktorý vyžaduje menej energie na udržanie tepelnej stability. 
ANTI-LIME SCALE: Nehrdzavejúca oceľ = žiaden vápnik. Nehrdzavejúca oceľ je ideálnym materiálom na zabránenie vytváraniu vápenných usadenín

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tam-tamper

V balení nájdete aj dizajnový tamper od Marc-a Aranyo

 

 

 

 

 

 

                                                        

      

 

 

 

STEAM VAND

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 316 "cool touch". Veľmi silná (priemer 12 mm). Tepelná izolácia (dvojitá stena z nehrdzavejúcej ocele + izolačný materiál) zabraňuje popáleninám a umožňuje ľahké čistenie zvyškov mlieka. Ergonomický viacsmerový dizajn (360 °) a dĺžka umožňujú ľahké a pružné pohyby trysky, takže sa dá prispôsobiť veľkosti džezvy. Dva typy výstupov na paru v PEEK (anti-heat). Špeciálny dizajn výstupu pary, so zaoblenými hranami, mäkkými tvarmi a štyrmi tangenciálnymi otvormi na paru, uľahčuje dosiahnutie perfektnej konzistencie krémy alebo mliečnej peny. Ponúkame dva typy koncoviek: So štyrmi otvormi s priemerom 1,2 mm, s menším prietokom pary pre väčšiu kontrolu. Výstup so štyrmi otvormi s priemerom 1,6 mm s väčším prietokom pary na ohrev väčšieho množsta mlieka.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Výkonná profesionálna para


Naše veľkokapacitné kotly s neuveriteľnou hrúbkou ponúkajú väčšiu stabilitu výroby pary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steam/water knobs

Inovatívny tvar, príjemný na dotyk. Na paru a horúcu vodu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back-lit button pad

Ledkové ovládacie tlačidlá. Nastavíte automatické čistenie a je možnosť naprogramovania preinfúzie

 

 

 

 

 

CRAFT WELL, VERY WELL 

Tento koncept predstavuje filozofiu našej spoločnosti. Extrémne vysoká kvalita materiálov, starostlivý dizajn komponentov, dôkladné testy a testy ... V skratke, vytvorenie spoľahlivo zostavených

 

ONE BY ONE

Kvalita je zabezpečená vďaka nášmu vnútornému systému kontroly kvality pozostávajúcemu z viac ako 25 kontrolných bodov, Ktoré vykonali špecialisti v našej továrni v Barcelone. Každý stroj, ktorý vyrábame, prechádza skúškou jeden po druhom. Jeden za druhým. 

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila. 

O FIRME

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila.

VIDEO 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia