Kategórie
 
 
 
 
 

Ascaso Barista 2GR black and wood

Kvalitný pákový kávovar od španielskej spoločnosti Ascaso. Vhodný do kaviarne (bistro) alebo do domácností.
Kód produktu:ASBARISTA-BW-2G
Výrobca:ASCASO
Vaša cena: 3.670,00 € bez DPH
4.404,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané

HANDMADE KVALITA PRIAMO Z BARCELONY- "Naše" Laboratórium Ascaso vystavuje naše kávovary extrémnemu testovaniu života: tisíce a tisíce kávy bez prestávky. Noc a deň.Testujeme tepelnú stabilitu, kvalitu espressa a funkčnosť a ergonómiu príslušenstva. Laboratórium, ktoré pracuje na plnej kapacite, pretože je pre nás prvoradá


Popis


Farba: čierna a drevenné doplnky


MECHANICKÁ ODOLNOSŤ - nerezová oceľ má vysokú mechanickú odolnosť


100% FOOD-SAFE  - je to vynikajúca voľba z hygienického hľadiska. V káve nie je žiadne olovo alebo nikel


2 x páka drevené držadlá


2 x para tryska drevené držadlo


1 x horúca voda drevené držadlo


Barometer 


220/380 V


Ohrev šálok


Možnosť nastavenia preinfúzie 


Rotačné čerpadlo - znížená hlučnosť


Vhodný aj do prevádzky s vysokým predajom kávy


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku - teploty


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku čerpadla - rýchle prevedenie, žiadna demontáž ani dvíhanie kávovaru


Led podsvietenie


Automatické ovládanie nastavenie porcií (volumetric) 


Rozmery: 700 x 475 x 535


Váha: 71 kg 


Kapacita boilera: 13 l 


Príkon: 3500W 


Výškovo nastaviteľné nožičky 



Pár zaujímavosti

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Inox boiler

(nie medený) V čom je rozdiel? Meď je vynikajúcim tepelným vodičom a v dôsledku toho je dobrým chladičom. Nie je to ideálny materiál na udržanie tepelnej stability. Nerezová oceľ(inox) je výborný tepelný vodič a chladič. Preto je to materiál, ktorý vyžaduje menej energie na udržanie tepelnej stability. 
ANTI-LIME SCALE: Nehrdzavejúca oceľ = žiaden vápnik. Nehrdzavejúca oceľ je ideálnym materiálom na zabránenie vytváraniu vápenných usadenín

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tam-tamper

V balení nájdete aj dizajnový tamper od Marc-a Aranyo

 

 

 

 

 

 

                                                        

      

 

 

 

STEAM VAND

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 316 "cool touch". Veľmi silná (priemer 12 mm). Tepelná izolácia (dvojitá stena z nehrdzavejúcej ocele + izolačný materiál) zabraňuje popáleninám a umožňuje ľahké čistenie zvyškov mlieka. Ergonomický viacsmerový dizajn (360 °) a dĺžka umožňujú ľahké a pružné pohyby trysky, takže sa dá prispôsobiť veľkosti džezvy. Dva typy výstupov na paru v PEEK (anti-heat). Špeciálny dizajn výstupu pary, so zaoblenými hranami, mäkkými tvarmi a štyrmi tangenciálnymi otvormi na paru, uľahčuje dosiahnutie perfektnej konzistencie krémy alebo mliečnej peny. Ponúkame dva typy koncoviek: So štyrmi otvormi s priemerom 1,2 mm, s menším prietokom pary pre väčšiu kontrolu. Výstup so štyrmi otvormi s priemerom 1,6 mm s väčším prietokom pary na ohrev väčšieho množsta mlieka.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

Výkonná profesionálna para


Naše veľkokapacitné kotly s neuveriteľnou hrúbkou ponúkajú väčšiu stabilitu výroby pary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steam/water knobs

Inovatívny tvar, príjemný na dotyk. Na paru a horúcu vodu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back-lit button pad

Ledkové ovládacie tlačidlá. Nastavíte automatické čistenie a je možnosť naprogramovania preinfúzie

 

 

 

 

CRAFT WELL, VERY WELL 

Tento koncept predstavuje filozofiu našej spoločnosti. Extrémne vysoká kvalita materiálov, starostlivý dizajn komponentov, dôkladné testy a testy ... V skratke, vytvorenie spoľahlivo zostavených

 

ONE BY ONE

Kvalita je zabezpečená vďaka nášmu vnútornému systému kontroly kvality pozostávajúcemu z viac ako 25 kontrolných bodov, Ktoré vykonali špecialisti v našej továrni v Barcelone. Každý stroj, ktorý vyrábame, prechádza skúškou jeden po druhom. Jeden za druhým. 

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila. 

O FIRME

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila.

VIDEO 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia