Kategórie
 
 
 
 
 

Ascaso Big Dream Plus

Excelentný pákový kávovar najvyššej triedy od španielskej spoločnosti Ascaso. Vhodný do kaviarne (bistro). Stvorený pre profesionálov
Kód produktu:ASBIGDREAMPLUS2GR
Výrobca:ASCASO
Vaša cena: 12.400,00 € bez DPH
14.880,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané

HANDMADE KVALITA PRIAMO Z BARCELONY- "Naše" Laboratórium Ascaso vystavuje naše kávovary extrémnemu testovaniu života: tisíce a tisíce kávy bez prestávky. Noc a deň.Testujeme tepelnú stabilitu, kvalitu espressa a funkčnosť a ergonómiu príslušenstva. Laboratórium, ktoré pracuje na plnej kapacite, pretože je pre nás prvoradá

V cene je možný výber až z 5 farieb


Popis


Farba: 5 základných farieb bez príplatku White, Ice cream, Green Camper, Blue Chevy a Black


PID control (coffee-steam) Multiboiler


Digital Multifunction Display(Touch screen) - multifunkčný digitálny, dotykový display


Double dose hot water


Water temperature control


Thermal cladding in coffee and steam boilers - tepelné opláštenie bojlera pary a espresso kotlikov (thermal sleeve - redukuje spotrebu az o 35%)


Adjustable cup warmer - nastaviteľný ohrev šálok od 30° do 60° C


100% Stainless steel = 100% FOOD-SAFE  - je to vynikajúca voľba z hygienického hľadiska. V káve nie je žiadne olovo alebo nikel


Mechanická možnosť vypustenia bojlera - výhoda napríklad pri prenášaní alebo prípadnom servise


Steam nozzle - double stainless steel wall (Ø12mm) - tryska na paru priemer 12mm


Kapacita espresso boilerov  2 x 1.2 litra, kapacita parného boilera 8 litrov


Maximálny vstupný tlak vody: do 5 barov


MECHANICKÁ ODOLNOSŤ - nerezová oceľ má vysokú mechanickú odolnosť


2 x páka drevené držadlá Javor


2 x para tryska drevené držadlo Javor


1 x horúca voda dizajnnový ventil


Barometer 


LED osvetlenie pracovnej plochy prípravy espressa


Hot water dual selection (volume) - nastavenie výdaja horúcej vody, možnosť preddefinovať 2 objemy


Total power consumption - celkový príkon (230 V): 5445W 25A z toho príkon parného bojlera 3000W, príkon espresso bojlerov 800W


Možnosť nastavenia preinfúzie 


Rotačné čerpadlo - znížená hlučnosť


Vhodný aj do prevádzky s vysokým predajom kávy


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku - teploty


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku čerpadla - rýchle prevedenie, žiadna demontáž ani dvíhanie kávovaru


Led podsvietenie


Automatické ovládanie nastavenie porcií (volumetric) 


Rozmery: šírka 860/ celková aj s bočnými pákami 930 x výška 554 x hĺbka 593


Váha: 71 kg 


Výškovo nastaviteľné nožičky 



Pár zaujímavosti

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Inox boiler

(nie medený) V čom je rozdiel? Meď je vynikajúcim tepelným vodičom a v dôsledku toho je dobrým chladičom. Nie je to ideálny materiál na udržanie tepelnej stability. Nerezová oceľ(inox) je výborný tepelný vodič a chladič. Preto je to materiál, ktorý vyžaduje menej energie na udržanie tepelnej stability. 
ANTI-LIME SCALE: Nehrdzavejúca oceľ = žiaden vápnik. Nehrdzavejúca oceľ je ideálnym materiálom na zabránenie vytváraniu vápenných usadenín a hlavne 5 záruka na boiler a termohlavy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MULTI BOILER


Technológia viacerých bojlerov je založená na fungovaní espresso bojlerov a parného boilera nezávisle. Každá hlava kávovaru ako aj parný bojler majú vlastný autonómny vyhrievací systém, bezpečnostné zariadenie a presnú elektronickú reguláciu teploty.

Tento systém je omnoho viac vyvinutý ako konvenčný systém jedného bojlera (HX boiler) alebo dvojitých bojlerov pri kávovaroch (dual boiler).

Výhody:

 

Pomáha šetriť energiu.

1. Každú skupinu (bojler) môžete zapnúť alebo vypnúť nezávisle.

2. Funkcia pohotovostného režimu podľa skupín alebo pre všetky skupiny. Výkon je nezávislý a používa sa len na tie časti stroja, ktoré používate v danom čase. Vynikajúca tepelná stabilita. Vynikajúca kvalita extrakcie pre malé alebo veľké prevádzkové objemy. Množstvo pary neovplyvňuje tepelnú stabilitu kávových skupín. Vysoká, konzistentná para. Stroj je možné nastaviť rôzne teploty na rôzne druhy kávy , t.j. rozdielne teploty na hlavách kávovaru. Dodatočná úroveň bezpečnosti. Ak je problém s jednou skupinou, ostatné budú pokračovať v práci.

3. Jednoduchá oprava.

 

SATURATED COFFEE GROUPS

 

Nasýtené (saturated) kávové hlavy z nehrdzavejúcej ocele AISI 316 sú srdce kávovaru. Zvárané plazmou, ako vo vnútri, tak aj vonku, aby sa predišlo vzniku trhlín, ktoré by mohli spôsobiť koróziu. Dizajn a materiál skupín kávy poskytuje:

Energetická účinnosť

Tepelná stabilita

Mechanická odolnosť voči vodnému kameňu Káva bez obsahu niklu a olova

Zlepšené výsledky v šálke - dokonalé espresso

Jednoduché čistenie: je tu horné veko, ktoré umožňuje kontrolovať vnútorný stav každej hlavy.

Naše nasýtené kávové hlavy sú výnimočné. Sú najťažšie na trhu.

 

 

 

 

 

 

Ovládanie PID

PID - Proportional Integral Derivative (proporcionálne integrálne deriváty)
Jednoduchá a optimálna regulácia teploty vám umožňuje vybrať vhodný postup extrakcie pre každú kávu, čo prináša vynikajúce výsledky.

Náš systém ponúka presnosť 0,2ºC, čo značne znižuje výkyvy tepla v skupine kávy (hlava kávovaru). Barista jednoducho musí vybrať požadovanú teplotu a kávovar urobí zvyšok

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Dream má trojitú reguláciu teploty:

1.

Dynamická regulácia predohrevu / teploty vody vstupujúcej do skupiny kávy (hlavy kávovaru) cez zmiešavací ventil. Voda, ktorá zásobuje kávovú skupinu, vstúpi predhriata na požadovanú teplotu.

 

2.

Kontrola teploty každej skupiny kávy (PID). Každá skupina je úplne nezávislá a ľahko ovládateľná všeobecným alebo individuálnym displejom (presnosť 0,2ºC). Teplota každej skupiny je riadená NTC snímačom. Vysokorýchlostný snímač tepla nahrádza tradičný mechanický termostat. Tieto vysoko presné senzory sú ponorené do vody každej distribučnej skupiny. Snímače aktivujú prvok pomocou statického relé (polovodičové relé). Zlepšujú tepelnú stabilitu, odstraňujú mechanické poruchy a výrazne znižujú výkyvy tepla v každej skupine kávy (hlave kávovaru).

 

3.

Control of the steam boiler/water temperature (PID) / Riadenie parného bojleru / teploty vody (PID)

 

 

 

STEAM - PARA (JOYSTICK)

 

Jeho ergonomický dizajn bol testovaný profesionálnymi baristami. Rúčka uľahčuje používanie a zlepšuje kontrolu. Skladá sa z vačkového systému, ktorý je ergonomicky vhodnejší na manuálnu manipuláciu. Hladký, intuitívny „prirodzený“ pohyb uľahčuje používanie a ovládanie. Keď barista aktivuje vačku (pohne joystickom), môže nastaviť množstvo pary v pomere k úrovni vynaloženej sily. Môže byť tiež úplne otvorený.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARNÉ TRYSKY


Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 316 „cool touch“. Veľmi hrubý (priemer 12 mm). Tepelná izolácia (dvojitá stena z nehrdzavejúcej ocele + izolačný materiál) zabraňuje popáleniu a uľahčuje čistenie akéhokoľvek zvyšku mlieka.

Ergonomický viacsmerový dizajn (360º) a dĺžka umožňujú ľahký a flexibilný pohyb trysky, takže ho možno prispôsobiť veľkosti akejkoľvek džezve.

Dva typy výstupu pary v PEEK (anti-heat). Špeciálna konštrukcia výstupu pary so zaoblenými hranami, mäkkými tvarmi a štyrmi tangenciálnymi parnými otvormi uľahčuje dosiahnutie dokonalej konzistencie krémovej alebo mliečnej peny.

Ponúkame dva typy parných koncoviek:

Výstup so štyrmi otvormi s priemerom 1,2 mm, s menším prietokom pary pre väčšiu kontrolu.
Výstup so štyrmi otvormi s priemerom 1,6 mm s väčším prietokom pary na ohrev veľkého množstva mlieka.


 

 

Urobte baristov šťastnými


Vo svete espressa, keď hovoríme o ergonómii, máme na mysli optimalizáciu dizajnu kávovaru, takže profesionálny barista môže pracovať v maximálnom pohodlí. V podstate to, čo hľadáme, je, že barista môže vykonávať svoju „choreografiu“ hladko, pohodlne a šťastne.

Na základe štruktúrovaného zberu údajov sme navrhli náš stroj v súlade s rôznymi ergonomickými parametrami požadovanými baristami, aby sa zabezpečil vzťah baristu ku kávovaru.  Podstatné prvky boli navrhnuté a navrhnuté tak, aby sa pripravovalo espresso v čo najpohodlnejších podmienkach pre profesionálnych baristov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Competition filters

Sitká z nehrdzavejúcej ocele AISI 304. Tieto sú nevyhnutné pre optimálnu extrakciu. Používame iba veľmi presné filtre. Iba špičková kvalita, špičkový výrobný proces môže zaručiť konzistentný výsledok.. V opačnom prípade by nastali výrazné rozdiely v šálkach kávy a systematických variáciách extrakcie (preextrahovaná / podextrahovaná káva).

 

 

 

 

GENERAL MENU Všeobecné menu

 

Toto je obrazovka, ktorá sa zobrazí, keď sa neuskutočňujú žiadne interakcie.

Dátum a čas

Prístup k všeobecnému menu displeja

Pohotovostná poloha

Zobrazuje teplotu každej skupiny kávy a parného kotla

 


ENERGY SAVING - úspora energie
Flushing - čistenie
Calendar - kalendár
Set-up - nastavenia
Information - informácie
Display - displej

 

 

 

 


Independent On/Off per group
Temperature selection for the coffee group on standby - nezávislé zapnutie/ vypnutie hlavy
Temperature selection for the steam boiler on standby - výber teploty pre hlavu v pohotovostnom režime Cup warmer On/Off - zapnutie/ vypnutie ohrevu šálok
LED lighting On/Off - zapnutie/ vypnutie LED osvetlenia

 

 

 

 

Záznam čistení hláv (posledných 50)
Nastavenie preplachovacích cyklov a časov
Nezávislé čistenie hláv t.j. ak používate jednu hlavu častejšie, nemusíte spoločne čisti%t obe hlavy

 

 

 

 

 

 


Setting weekly schedules: On/Off/Standby - nastavenie týždenných plánov zapnuté/ vypnuté/ pohotovostný režim
Setting the date and time - nastavenie dátumu a času

 

 

 

 

 

 

 

Nezávislá regulácia teploty (skupiny, ohrievač šálok, bojler) so zobrazením teploty nasávanej vody pre skupiny kávy (hlavy kávovaru) a preinfúzie.
Inštalácia (jazyk, dátum, čas, jednotka objemu, pozadie obrazovky)
Riadenie svetla pre pracovný priestor a gombík s výberom z 256 farieb.
Údržba (automatické vyprázdňovanie / plnenie bojlera, doplňovanie vody, výmena čistiaceho filtra, upozornenia na všeobecnú údržbu)
Riadenie skupín kávy (nastavenie dávky (ml) nezávisle pre každú skupinu. Konfigurácia typu pred infúziou)

 

 

 


 

 

Počítadlo (počet káv, počet hodín prevádzky stroja, použité litre vody atď.) Evidencia zápisov (posledných 50 výstrah v chronologickom poradí s prístupom k podrobnejším informáciám: alarmy, chyby alebo údržba) Informácie o firmware a sériové číslo kávovaru. Údržba (upozornenia na stav výmeny zmäkčovacieho filtra,  odstraňovanie vodného kameňa, flushing atď.)

 

 

 

 

 

 

Počítadlo (počet káv, počet hodín prevádzky stroja, použité litre vody atď.) Evidencia zápisov (posledných 50 výstrah v chronologickom poradí s prístupom k podrobnejším informáciám: alarmy, chyby alebo údržba) Informácie o firmware a sériové číslo kávovaru. Údržba (upozornenia na stav a výmenu filtrov, odstraňovanie okovín, splachovanie atď.)

 

 

 

 

 

Tam-tamper

V balení nájdete aj dizajnový tamper od Marc-a Aranyo

 

 

 

 

Výkonná profesionálna para


Naše veľkokapacitné kotly s neuveriteľnou hrúbkou ponúkajú väčšiu stabilitu výroby pary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back-lit button pad

Ledkové ovládacie tlačidlá. 

LED diódy v pracovnej oblasti dávajú baristovi lepší výhľad na šálku a zlepšujú viditeľnosť skávovar na bare, aby predviedli svoj veľkolepý dizajn. Je dôležité, aby pracovný priestor bol správne osvetlený a to z praktických aj kvalitatívnych dôvodov: Na kontrolu kvality kávy. Ako dizajn alebo dekoratívny prvok. Na uľahčenie práce baristu. Používame najmodernejšie LED RGB, ktoré ponúkajú až 256 farieb. Obidve zóny LED (pracovný priestor a tlačidlá) je možné zapínať alebo vypínať nezávisle.

 

 

 

 

CRAFT WELL, VERY WELL 

Tento koncept predstavuje filozofiu našej spoločnosti. Extrémne vysoká kvalita materiálov, starostlivý dizajn komponentov, dôkladné testy a testy ... V skratke, vytvorenie spoľahlivo zostavených

 

ONE BY ONE

Kvalita je zabezpečená vďaka nášmu vnútornému systému kontroly kvality pozostávajúcemu z viac ako 25 kontrolných bodov, Ktoré vykonali špecialisti v našej továrni v Barcelone. Každý stroj, ktorý vyrábame, prechádza skúškou jeden po druhom. Jeden za druhým. 

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila. 

O FIRME

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila.

VIDEO 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia