Kategórie
 
 
 
 
 

Ascaso Barista T PLUS 2GR white

Kvalitný pákový kávovar od španielskej spoločnosti Ascaso. Vhodný do kaviarní, bistier a reštaurácií
Kód produktu:ASBARISTA-BWTPLU-2G
Výrobca:ASCASO
Vaša cena: 5.570,00 € bez DPH
6.684,00 € s DPH

Dodacia lehota
Tento produkt nie je momentálne k dispozícii.
Dodacia lehota: Vypredané

ASCASO BARISTA T PLUS 2GR BWHITE

HANDMADE KVALITA PRIAMO Z BARCELONY- "Naše" Laboratórium Ascaso vystavuje naše kávovary extrémnemu testovaniu života: tisíce a tisíce kávy bez prestávky. Noc a deň.Testujeme tepelnú stabilitu, kvalitu espressa a funkčnosť a ergonómiu príslušenstva. Laboratórium, ktoré pracuje na plnej kapacite, pretože je pre nás prvoradá

Možná vlastná costumizácia

Navoľte si kávovar podľa Vášho designu a farieb. Navolte si vlastnú farbu, typ nožičiek, predné a zadné logo, materiál pák a portafiltrov.

*Cena je uvedená za model Black and wood.

 

Thermodynamic inovácia

Spoločnosť sa mení. Výrobcovia, inžinieri vymýšľajú nové pomôcky. V týchto nových časoch je dôležitý pohľad profesionálneho baristu, ktorý požaduje inovatívnosť na espresso prípravu bez kompromisov. V spoločnosti Ascaso, náš tím inžinierov strávil roky, keď sa snažil priblížiť k dokonalosti. A toto tento tím viedlo k novému zhodnoteniu prístupu k tradícii. 
V šesťdesiatych rokoch vznikla legendárna hlava kávovaru E-61, ktorá priniesla do espresso sveta nový rozmer. Bol to okamžitý úspech a stal sa jedným z najviac široko používaného systému v histórii espresso kávy. Aj dnes, veľa výrobcov ho stále používa. Ascaso takmer o 60 rokov neskôr začalo hľadať novú technológiu riešiť nedostatky starých.

 


 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

Inox boiler

(nie medený) V čom je rozdiel? Meď je vynikajúcim tepelným vodičom a v dôsledku toho je dobrým chladičom. Nie je to ideálny materiál na udržanie tepelnej stability. Nerezová oceľ(inox) je výborný tepelný vodič a chladič. Preto je to materiál, ktorý vyžaduje menej energie na udržanie tepelnej stability. 
ANTI-LIME SCALE: Nehrdzavejúca oceľ = žiaden vápnik. Nehrdzavejúca oceľ je ideálnym materiálom na zabránenie vytváraniu vápenných usadenín

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovládanie PID

PID - Proportional Integral Derivative (proporcionálne integrálne deriváty)
Jednoduchá a optimálna regulácia teploty vám umožňuje vybrať vhodný postup extrakcie pre každú kávu, čo prináša vynikajúce výsledky.

Náš systém ponúka presnosť 0,5ºC, čo značne znižuje výkyvy tepla v skupine kávy.Barista jednoducho musí vybrať požadovanú teplotu a Barista T urobí zvyšok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEAM JOESTICK 

Jeho ergonomický dizajn bol testovaný profesionálnymi baristami. Rúčka uľahčuje používanie a zlepšuje kontrolu. Skladá sa z vačkového systému, ktorý je ergonomicky vhodnejší na ručné ovládanie. Hladké, intuitívne "prirodzené" pohyby umožňujú jednoduché ovládanie. Keď barista aktivuje páku, môže nastaviť množstvo pary v pomere k úrovni vynaloženej sily. Môže byť tiež úplne otvorená

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tam-tamper

V balení nájdete aj dizajnový tamper od Marc-a Aranyo

 

 

 

 

Ergonomická páka (Drevená rukoväť v T-Plus)

Vďaka ergonomickému dizajnu má silný a zároveň príjemný pocit. Protišmyková rukoväť. Je naklonená o 10 ° pre jednoduché používanie

                                                        

      

 

 

 

STEAM VAND

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele AISI 316 "cool touch". Veľmi silná (priemer 12 mm). Tepelná izolácia (dvojitá stena z nehrdzavejúcej ocele + izolačný materiál) zabraňuje popáleninám a umožňuje ľahké čistenie zvyškov mlieka. Ergonomický viacsmerový dizajn (360 °) a dĺžka umožňujú ľahké a pružné pohyby trysky, takže sa dá prispôsobiť veľkosti džezvy. Dva typy výstupov na paru v PEEK (anti-heat). Špeciálny dizajn výstupu pary, so zaoblenými hranami, mäkkými tvarmi a štyrmi tangenciálnymi otvormi na paru, uľahčuje dosiahnutie perfektnej konzistencie krémy alebo mliečnej peny. Ponúkame dva typy koncoviek: So štyrmi otvormi s priemerom 1,2 mm, s menším prietokom pary pre väčšiu kontrolu. Výstup so štyrmi otvormi s priemerom 1,6 mm s väčším prietokom pary na ohrev väčšieho množsta mlieka.

 

 

 

.

 

 

 

Výkonná profesionálna para


Naše veľkokapacitné kotly s neuveriteľnou hrúbkou ponúkajú väčšiu stabilitu výroby pary

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back-lit button pad

Ledkové ovládacie tlačidlá. Nastavíte automatické čistenie a je možnosť naprogramovania preinfúzie

 

 

 

 

Popis


Farba: biela a drevenné doplnky


Powerful steamer (10 mm anti-lime


Multi group technology (technológia viacerých skupín zapnutie / vypnutie, profesionálna termodynamická hlava kávovaru)


Nezávislý nerezový parný kotol (oceľ Aisi 316). Extrémne robustný s veľkou kapacitou


Nezávislé a regulovateľné hlavy kávovaru. Každá má možnosť samostatného nastavenia teploty


Vonkajšie ovládanie Pid (0,1 ° C) pre každú hlavu samostatne ako aj parný kotlík


Vonkajší časovač sekúnd pre prípravu espressa(display) pre každú hlavu kávovaru samostatne


Digitálny displej na každej hlave kávovaru. Celková kontrola a nastavovanie


Tepelná stabilita (+/- 0,5 ° C).


Dynamické predhrievanie (hlavy kávovaru)


Energeticky úsporné (-50%).


Vysoko výkonné objemové čerpadlo


Konštantný tlak aj pri zaťažení kávovaru na dlhšiu dobu na oboch hlavách kávovaru


Výkonná tryska (10 mm) cool touch


Vysoko presné a kvalitné filtre v AISI 304 nehrdzavejúca oceľ.


Aktívne vyhrievanie šálok. (Model Plus)


Navrhnuté pre baristov: joysticková para - paddle


Ovládacie prvky: LED diódy v pracovnej oblasti, 5 stupňov hlasitosti, kontrola PID ...


Rôzne farby a prispôsobenie podľa dopytu


2 x páka drevené držadlá 


2 x para tryska drevené držadlé = paddle


1 x Horúca voda


Kapacita parného kotlíka: 8L


Barometer


3500 W (Coffee group 2 x 1000 W) 50-60 Hz


Ohrev šálok


Možnosť nastavenia preinfúzie


Rotačné čerpadlo - znížená hlučnosť 


Vhodný aj do prevádzky s vysokým predajom kávy


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku - teploty


Možnosť manuálneho nastavovania tlaku čerpadla - rýchle prevedenie, žiadna demontáž ani dvíhanie kávovaru


Rozmery: 700 x 475 x 535


Váha: 71 kg


Výškovo nastaviteľné nožičky


Automatické ovládanie nastavenie porcií (volumetric)


Led podsvietenie


VIDEO NASTAVENIE


Extrémne vysoká kvalita materiálov, starostlivý dizajn komponentov, dôkladné testy a testy ... V skratke, vytvorenie spoľahlivo zostavených, čestných produktov. Kávovary na do kaviarní v krásnom prevedení čiernej farby s drevenými doplnkami a podsvietením

 

CRAFT WELL, VERY WELL 

Tento koncept predstavuje filozofiu našej spoločnosti. Extrémne vysoká kvalita materiálov, starostlivý dizajn komponentov, dôkladné testy a testy ... V skratke, vytvorenie spoľahlivo zostavených

 

ONE BY ONE

Kvalita je zabezpečená vďaka nášmu vnútornému systému kontroly kvality pozostávajúcemu z viac ako 25 kontrolných bodov, Ktoré vykonali špecialisti v našej továrni v Barcelone. Každý stroj, ktorý vyrábame, prechádza skúškou jeden po druhom. Jeden za druhým. 

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila. 

O FIRME

50 rokov vo svete espresso. J. Ascaso sa narodil v malej dedinke Huesca. Bol vždycky mužom s veľkým podnikateľským duchom a presťahovanie sa do veľkého mesta bolo jeho jedinečnou príležitosťou na lepšie sebaobranie. Opustil svoju dedinu a presťahoval sa do Barcelony s 3 000 pesetami vo vrecku a myseľ plná myšlienok. V 50. rokoch sa espresso stalo populárnym v Španielsku a v celej Európe. V Barcelone najmä jej popularita zaznamenala rast prosperujúceho priemyslu založeného na káve. V roku 1950 J. Ascaso začal pracovať pre spoločnosť dodávajúcu chrómované časti espressa strojov. Od roku 1952 do roku 1962 pracoval J. Ascaso na výrobnej linke Gaggia a vyrábal diely pre svetoznámych kávovarov. Ďalší výrobcovia kávovarov sa dostali na trh. Počet inštalovaných espresa strojov bol stále väčší a tam bola rastúca potreba údržby a opravy. J. Ascaso sa v tom čase rozhodol vyrábať komponenty pre všetky kávovary na trhu. Akonáhle sa ťažké ranné dni skončili, firma najala obchodného zástupcu, ktorý predstavil Ascaso do sveta profesionálnych distribútorov a mechaniky a so základným pochopením tesniacich krúžkov, držiakov filtrov, parných ventilov a vykurovacích telies cestoval po dĺžke A šírka Španielska, zobrazenie rôznych výrobkov miestnym technikom. V roku 1962 založil spoločnosť Jesús Ascaso svoju vlastnú činnosť, pričom vyrábal a distribuoval náhradné diely na espresso kávovary. V súčasnosti spoločnosť Ascaso predáva svoje výrobky vo viac ako 80 krajinách s pokračujúcim rastom a vytvára nové obchodné divízie, ako napríklad výrobu espressa strojov. JL. Ascaso, syn zakladateľa, je muž zodpovedný za diverzifikáciu továrne Ascaso v posledných rokoch. Usadil sa na výrobe espresa, aby spojil technické poznatky a espresso kultúru. Filozofia "pre milovníkov kávy" sa zrodila.

VIDEO - ASCASO OD HISTÓRIE

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia